O NAMA

HolidayInMontenegro je Web site koji pruža podršku turistima da lako i brzo pronađu i rezervišu smještaj, transport do željene destinacije, kao i da turistima pruži što više korisnih informacija o Crnoj Gori.

Ono što izdvaja holidayInMontenegro od drugih je mogućnost da se na jednom mjestu dobiju sve neophodne informacije, koje turistima mogu biti od velike koristi kako bi svoj boravak u Crnoj Gori proveli na što bolji i aktivniji način i što bolje upoznali i doživjeli čari Crne Gore.

HolidayInMontenegro pruža Vam mogućnosti:

- pronalaska i rezervisanja: hotelskog smještaja, privatnog smještaj, apartmana, hostela i dr.,

- rezervisanja transporta od/do aerodroma  (Podgorica, Tivat) od/do željenih destinacija, kao i iznajmljivanje renta car-a i renta bus usluge,

- rezervisanja kolektivnih turističko-rekreativnih i planinarskih tura  (razgledanje kulturno istorijskih spomenika, obilazak atraktivnih turističkih destinacija, kanjoning, rafting, organizovana krstarenja i dr.).

Uz HolidayInMontenegro upoznajte jedinstvenu ljepotu Crne Gore, njenu divlju prirodu, jedinstvene kanjone, prelijepe muzeje i crkve, pjeskovite plaže, gorostasne planine, istoriju Crne Gore, kulturu i običaje, kao i bogatu i raznovrsnu crnogorsku kuhinju a pritom uštedite vaše vrijeme jer sve što želite možete pronaći na našem sajtu.

Na raspolaganju Vam je 24 časovna mogućnost pisane interakcije sa korisničkim servisom holidayInMontenegro oko pružanja potrebnih informacija kao i prilikom rezervisanja smještaja, rezervisanja prevoza ili neke druge korisničke usluge.

Broj korisničkog servisa:  

+382(67) 875 460  

+382 (69) 141 401

Email: info@holidayinMontenegro.com