Uslovi korišćenja

Dobro došli u “Holiday In Montenegro”

UVOD

Ovaj dokument (Uslovi korišćenja usluga) objašnjava sve zakonske propise i regulative sačinjene od strane naše kompanije “Holiday In Montenegro” u cilju pružanja najboljih usluga našim korisnicima.

Molimo vas da pročitate uslove, klauzule i propise navedene u ovom dokumentu prije nego što nas kontaktirate, otvorite nalog, rezervišete hotel ili počnete da koristite naš sajt. Kao korisnik, pristajete da slijedite ove uslove u potpunosti. U slučaju da ne želite da prihvatite navedene uslove, predlažemo vam da odmah zatvorite ovu veb-stranicu.

Kao vlasnici ovog veb-sajta zadržavamo pravo da povremeno mijenjamo ovaj sporazum, tako da preporučujemo svim našim korisnicima da redovno provjeravaju ovu stranicu. Ukoliko nastavite da koristite ovaj veb-sajt, podrazumijeva se da ste saglasni sa ovim uslovima.

Garancija ovlašćenosti

Samo odrasli mogu da koriste veb-sajt ili vrše rezervaciju hotela. U slučaju da niste odrasla osoba, predlažemo vam da zatvorite sajt. U slučaju da ste maloletnik koji želi da zna više o paketima koje nudimo, obavezno je da dobijete dozvolu od svog zakonskog zastupnika ili roditelja. Kao korisnik, garantujete da ste odrasla osoba prema važećem zakonu. Ukoliko nam dostavite informaciju koja nije tačna, nismo odgovorni ni za šta pošto nismo u mogućnosti da utvrdimo vašu starosnu dob.

Pristupajući našem veb-sajtu ili vršeći rezervaciju putem njega, garantujete da imate najmanje 18 godina i zakonsku mogućnost da stupate u obavezujuće ugovore.

Korišćenje veb-sajta Holiday In Montenegro

Kao korisnik, saglasni ste da nećete:

  • Kršiti pravila i politiku našeg veb-sajta (kao ni veb-sajtova treće strane)
  • Kopirati bilo koju sliku, video-zapis ili sadržaj sa našeg veb-sajta bez naše pismene dozvole
  • Postavljati bilo kakve netačne ili neprecizne informacije na našoj platformi
  • Postavljati nepoželjne poruke, lančana pisma itd.
  • Koristiti bilo kakvu vrstu softvera ili alata za sakupljanje informacija kako biste prikupili lične podatke ostalih korisnika
  • Pokušati da postavite bilo kakav štetan materijal koji može dovesti do umanjenja performansi našeg veb-sajta
  • Učiniti bilo šta što nije u saglasnosti sa našim bezbednosnim standardima

Ne smijete se lažno predstavljati kao neki drugi pojedinac ili kompanija. U slučaju da pokušate da se predstavite kao neki drugi pojedinac ili kompanija, protiv vas će se preduzeti pravni postupak. Kompanija može zatražiti verifikaciju i potrebno je da nam dostavite odgovarajuću dokumentaciju u slučaju da je neophodna provjera vašeg profil.

Pravila rezervacije smještaja

Saglasni ste da ćete naš sajt koristiti isključivo za legitimne rezervacije. Hoteli i ostali pružaoci usluga smještaja mogu promjeniti svoje cijene bilo kad i mi ne možemo biti odgovorni za tako nešto.

Korisnici su saglasni da možemo unaprijed pregovarati sa nekolicinom dobavljača hotelskog smeštaja kako bismo dobili izvjesne popuste za rezervacije. Cijene prikazane na sajtu su cijene, koje dobijamo od naših dobavljača i možda ćete morati da platite dodatnu naknadu. Možete da otkažete ili promenite hotelsku rezervaciju i u tom slučaju nismo odgovorni za bilo kakvu nadoknadu zbog promjene ili otkazivanja (mada je većina otkazivanja besplatna). Svi detalji će biti povezani sa pružaocima usluga i mi nemamo kontrolu nad njihovim cenama. Nismo odgovorni za bilo kakva kršenja dogovora ili nemara od strane bilo kog dobavljača, kao ni za bilo kakve povrede, oštećenja, smrtne ishode, prebukiranja, štrajkove, više sile i sl; i nećemo izvršiti bilo kakav povraćaj novca u slučaju bilo kakvog kašnjenja nastalog usljed faktora koji nisu pod našom kontrolom.

Kao korisnik, saglasni ste da ukoliko greškom platite nekom drugom pružaocu usluga i zbog toga ostanete bez smještaja, nećete nas smatrati odgovornima za to.

Mnogi hoteli nude svoje usluge i pakete na ovom sajtu i mi nismo odgovorni za kvalitet tih usluga. Predlažemo vam da proverite navedene usluge pre bilo kakve transakcije.

Partnerski linkovi

Moguće je da ćemo ubuduće promovisati usluge trećih strana na našem veb-sajtu. Linkovi do svih tih usluga smatraju se partnerskim linkovima; što znači da ukoliko kliknete na neki od njih da biste obavili kupovinu, dobićemo izvesnu proviziju. Ovaj novac koristimo za održavanje ovog sajta kako bismo vam omogućili najbolju uslugu. Ovi linkovi su bezbedni i ne činimo nikakve štetne radnje da bismo promovisali usluge koje nudimo.

Odricanje odgovornosti

Sav sadržaj i grafika na ovom sajtu su zaštićeni autorskim pravima. Ne dozvoljavamo nikome preuzimanje materijala iz bilo kog razloga. Trudimo se da nudimo korisne proizvode i usluge. Međutim, svi proizvodi i usluge se nude "takvi kakvi jesu"; tako da nismo odgovorni za bilo kakve greške ili netačnosti na našem sajtu. U slučaju da imate bilo kakav problem sa rezervacijama, molimo vas da nas kontaktirate.

Dijeljenje vaših ličnih podataka

Iako se vaši podaci ne prodaju trećim licima, možda će biti potrebno da podelimo vaše informacije sa nekoliko kompanija, kojima su one potrebne za obavljanje neke bitne aktivnosti kao što je naplata prilikom rezervacije smještaja.

Reklama

Možda ćemo angažovati treća lica da reklamiraju naše usluge ili nam pomognu kod upravljanja sajtom. Isto tako, radimo i sa kompanijama za email marketing, koje nam pomažu da šaljemo novosti našim korisnicima; tako da će vaše informacije biti podeljene samo sa tim strankama. Oni ne prodaju niti zloupotrebljavaju vaše podatke na bilo koji način.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, molimo vas da nam pošaljete email na info@holidayinmontenegro.com, a mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem roku odgovorimo.