Atrakcije

Tamo gdje su se milionima godina ranije „sudarile“ planine Durmitor i Vojnik, usječen je kroz ljutu stijenu kanjon Komar..

Lipska pećina je prva pećinska atrakcija u Crnoj Gori koja nudi šarmantnu raznolikost kraških obilježja, kako bi pružila..

Đalovića pećina, po mnogima najljepša u Evropi, ukoliko sve bude teklo po planu, naći će se već krajem 2019. godine na t..

Kad se spomene Ostrog, eto odmah asocijacije na mjesto gdje se događaju čuda, gdje mnogi teški bolesnici traže i nalaze ..

Njegovoj ljepoti posebnu draž daje 18 ledničkih jezera, nazvanih „gorske oči“. Najveće i najatraktivnije je Crno jezero ..

Most bez kojeg je mnogima rijeka Tara prosto nezamisliva, građen je u periodu od 1938. do 1940 godine, a za potrebe njeg..

Između Kolašina i Mojkovca, na prostoru oko 620 kvadratnih kilometara, nalazi se jedna od najljepših crnogorskih planina..

Od ljepota Skadarskog jezera zastaje dah.  Nacionalnim parkom proglašeno je 1983. godine, a osim što se ovdje nalazi ..

Stara maslina simbolično Predstavlja nešto što je živo, što još uvijek traje, iako je stara preko 2.000 godina ona i dan..

Lovćen nije samo planina, Lovćen je sveto mjesto koje svaki Crnogorac ili njihov gost doživljava kao da je svetinja. Neš..