Najljepše Plaže

Plaža Perazića do nalazi se ispod manastira Reževići. To je mala peskovita plaža, smeštena između dve kamene litice. ..

Plaža Plavi horizonti se nalaze u dnu uvale Pržno koja se smatra jednom od najlepših na ovom delu poluostrva Luštice, ka..

Plaža Trsteno duboko je uvučena u kopno i tako zaštićena od velikih talasa, bure i juga. Duga je oko 200 m, prekrivena f..

Jaz

Plaža Jaz je jedna od najljepših plaža Crnogorskog primorja. Pripada budvanskoj opštini i udaljena je 4,5 km od centra B..

Uvala Valdanos se nalazi 5 km severozapadno od Ulcinja. Nekada je bila glavna luka za sklonište gusara. Nalazi se između..

Po mnogo čemu posebna priča - najduža plaža sa najljepšim pijeskom nalazi se u najjužnijoj opštini, u opštini Ulcinj. ..

Ako vam se posreći, pa nađete kakav čamac, gliser ili jahtu da vas odveze nekoliko milja sjeverozapadno od barske marine..

Predivan kupališni lokalitet koji je i pored velike posjećenosti ostao prirodno netaknut, Lučice su i danas prirodni eks..

Plaža Buljarica se nalazi na 2 kilometra udaljenosti od Petrovca u pravcu Bara, dužine je oko 2400 metara. Ova plaža je ..

Ako se za neku plažu može reći da je fensi, odnosno da je neophodno provesti na njoj ugodne sate, jer treba biti viđen, ..

Ova plaža važi za jednu od lepših u Bokokotorskom zalivu, omiljeno je izletište Kotorana, a nalazi se između Kotora i Pe..

Plaža Ploče se nalazi na ponti "Platamuni", udaljena je 9 kilometara od Budve. Plaža se sastoji od stenovitog i peščanog..

Bečićka plaža se smatra jednom od najljepših i najvećih plaža na južnom Jadranu. Pjeskovita, duga 1950 metara, ovo je zv..

Plaža Mogren je zaštitni znak Budve, i plaža koja sa pravom nosi epitet dragulja na crnogorskoj obali, zapravo je podije..

Najveća plaža u Budvi, Slovenska plaža (staro ime Podpolje) prostire se od gradske luke do hotela Park. Ova velika pješč..

Ništa manje ekskluzivna je i velika miločerska plaža, poznatija kao Kraljeva plaža, koja se nalazi podno bivšeg ljetnjik..

Sigurno jedna od najljepših na Jadranu, ujedno i najkontroverznija, jer je gotovo deceniju i po unazad zatvorena za javn..

Sveti Stefan ima nekoliko plaža, najveća je glavna plaža na kojoj je ulaz slobodan, a gdje imate i opciju da iznajmite s..